Bestelinformatie
Thera Cane® for deep pressure massage

 

Bestelinformatie

Verkoopprijs (in NL): € 55.00 (exclusief € 9,00 verzendkosten)

Thera CaneDe Thera Cane wordt verkocht via een netwerk van masseurs en behandelaars. U bespaart zich verzendkosten als u de Thera Cane bij een behandelaar (www.triggerpointcoach.nl) koopt. Hij/zij kan u ook helpen uw theracane op de juiste plek te gebruiken.

Er gelden speciale prijzen als u er meer dan 2 tegelijk bestelt.
Vraag om meer informatie via de contactpagina.

Een uitstekende bron van informatie over het gebruik van de Thera Cane de behandeling van pijnklachten vindt u in het "Handboek Triggerpoint-therapie, Verminder zelf pijnklachten" van Clair Davies. Hieraan is de website www.triggerpointboek.nl gewijd.

BESTEL INFORMATIE voor NEDERLAND:

Gaat u voor het bestellen naar de triggershop.nl. Hier kunt u ook het Handboek Triggerpoint-therapie en andere boeken/hulpmiddelen bestellen. Afhalen van bestellingen kan op onderstaand adres.

Uw bestelling wordt behandeld door:

ROBBEE® Vitaliteitsmassage
t.a.v. Nelleke Beenker
Houtzaagmolen 223
1622 HR Hoorn

Wilt u weten wie deze persoon is? Kijk op: www.vitaliteitsmassage.nl

Bedankt voor het bezoeken van onze website.

 

BESTEL INFORMATIE voor EUROPA:

Verzendkosten binnen Europa: €18,00, totaal incl. verzendkosten: €73,00.

Als u uw bestelling heeft ingegeven via triggershop.nl, krijgt u per omgaande email een bevestiging van uw bestelling met informatie hoe u de betaling kunt overmaken.

U kunt in plaats daarvan ook kiezen Nu uw betaling over te maken middels internet bankieren. Bij uw internationale betaling specificeert u

  • het IBAN: NL56 INGB 0004009865,
  • het BIC: INGB NL2A.
  • Internationale betalingskosten geeft u aan als 'shared'.
Vergewis u ervan dat 'best.'+uw naam op de betaling vermeld wordt, zodat wij u uw bestelling direct na ontvangst van uw betaling kunnen toesturen! Het best werkt het, als u ons een berichtje mailt met daarin: hoe u de betaling overmaakt (electronisch/papier).

Na ontvangst van uw betaling sturen wij u bericht met de verzendkode zodat u op www.tracktrace.nl de status van uw zending kunt nakijken.

 

Dan Hennessey

De Thera Cane is de meest effectieve therpeutische massagehulp die je kunt vinden. Waar je ook zoekt, en wat je er ook voor betaalt. Dat garandeer ik!

Daniel J. Hennessey
Uitvinder van de Thera Cane®