In vogelvlucht
Thera Cane® for deep pressure massage

Geef jezelf verlichting van pijnlijke of stijvige spieren - zelfs midden op je rug!

Thera Cane: voorbeldMet dit even eenvoudige als effectieve apparaat voor zelf-massage is het heel gemakkelijk om druk te geven waar jij dat wilt- hij haalt de spanning uit die moeilijk te bereiken plek tussen je schouderbladen! Als je weinig kracht hebt of moeilijk de deur uit komt, geeft de Thera Cane je precies de hulp die je nodig hebt!

Hoe werkt hij?

De druk die je met een Thera Cane op je spieren geeft, helpt de toestroom van zuurstofrijk bloed te optimaliseren. Deze helpt de spierfunctie te herstellen doordat het verklevingen in spiervezels en pezen losmaakt. De toegenomen circulatie helpt de spier efficiënter zijn werk doen.

Zelfredzaamheid

Thera Cane: voorbeldDe Thera Cane biedt tijdelijke verlichting van spanningen, stijfheid, gevoeligheid en pijn in de spieren. Hij is gemakkelijk te gebruiken en brengt de verlichting waar deze thuishoort: in jouw handen. De persoonlijke betrokkenheid die nodig is om de Thera Cane te gebruiken, maakt dat men meer verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gezondheid. Regelmatig gebruik van de Thera Cane brengt je meer in contact met je lijf, meer dan je eerder ooit was, bovendien wordt je kleine ongemakken in je spieren gemakkelijk de baas. Met je Thera Cane bij de hand, ben je nooit zonder hulp.

Practische oplossingen

We hebben allemaal spieren die van tijd tot tijd pijn doen. We merken het misschien pas als we iets proberen te pakken, of voorover buigen. Soms is even omkijken al genoeg. Je voelt het kraken in je nek of krijgt een hete plek tussen je schouder bladen. De pijn lijkt maar niet weg te willen gaan. We hebben allemaal wel gebprobeerd zo'n spier te masseren om de pijn te verlichten. Het kan echter heel moeilijk zijn om voldoende - of lang genoeg - druk te geven, of misschien kun je de plek net niet bereiken. Met de Thera Cane kun je diepe druk geven op je rug, nek, schouders, benen, heupen, armen, billen, waar je ook bent... en wij laten je zien hoe dat gaat.

Aantoonbare effecten

Thera Cane: voorbeldDe Thera Cane wordt gebruikt door duizenden professionals in vele takken van de gezondheidszorg. Therapeuten en artsen uit vele windstreken gebruiken de Thera Cane als integraal deel van de behandeling van hun patiënten die lijden aan spierpijn.

Zie hier wat sommigen ervan vinden:
"De Thera Cane is een geweldig produkt en ik beveel hem mijn patiŽnten van harte aan."
- B. Hudson, fysiotherapeut.
"De Thera Cane is een van de beste apparaten voor zelfbehandeling die ik mijn patiŽnten kan aanbevelen."
- B. Headley, fysiotherapeut.
"Hier ontvangt u mijn bestelling voor nogeens vijf Thera Canes. De eerste die ik kocht werkt fantastisch!."
- M. Brown, arts.
Lees nu wat enkele van onze klanten ons schreven:
"Dankjewel, dankjewel, dankjewel! De Thera Cane is geweldig!"
- D. Koblitz
"De Thera Cane betekent dat je kunt kiezen voor spierpijnbestrijding zonder geneesmiddelen a."
- Susan
"Mijn vrienden zijn er laaiend enthousiast over!"
- S. Wyman

Specificaties

Gewicht: 450 gr
Lengte: 60 cm
Breedte: 38 cm
Diameter: 2Ĺ cm

Uniek gepatenteerd ontwerp, vier patenten toegekend.

Thera Cane ® voor deep pressure massage.